Voor onderstaande projecten is het Tuinontwerp of beplantingsplan door ons verzorgd. De tekeningen en foto's geven een kleine indruk van de gerealiseerde projecten. 

Oss (stadtuin)

Met zoveel mogelijk gebruik van oude materialen is de tuin omgetoverd in een stadstuin met daarbij een kleine knipoog naar de molen waarop je vanuit de achteruit kijkt. 

De tuin is opgedeeld in een aantal tuinkamers die met verhoogde bakken/vijver en groen van elkaar worden gescheiden en waardoor mooie doorkijkjes ontstaan. Het resultaat is een 'intieme' tuin om in te kunnen werken, maar ook om mensen te kunnen ontmoeten. 

Eindhoven (tuin met zwembad)

De wens van deze klant was om een zwembad in het ontwerp mee te nemen en hiernaast nog een mooie ruimte voor een lounge hoek. Door de diagonale lijnen in de tuin is de tuin optische vergroot en was het mogelijk om ondanks de vele wensen toch een mooie groene tuin te creëren. Door de zuidelijke ligging van de tuin, is 'groen' in de tuin van belang met de hete zomers in het vooruitzicht. 

Nistelrode (bedrijfspand)

Tuinontwerp en beplantingsplan voor een bedrijfspand. Hierbij was de wens om veel kleur in de tuin te krijgen en het geheel mocht een weelderige uitstraling krijgen. Als basis is gekeken naar de historie van Nistelrode en is een textiel structuur als concept gebruikt. Naast het tuinontwerp is ook een beregeningsplan gemaakt en is de aanschaf van alle benodigde materialen verzorgd. 

Utrecht (Groene 'speel'tuin)

Een tuin waar veel gebruiksfuncties in gecombineerd worden om optimaal gebruik te maken van de beperkte ruimte, maar tegelijk een groen en intiem gevoel te krijgen. De grote trampoline in de tuin was hierbij een beperkende factor, maar heeft uiteindelijk toch een mooie plaats gekregen. Als uiteindelijk de trampoline overbodig wordt, kan deze plek worden ingevuld met een waterpartij of een mooie planten border. Het zicht op de poort wordt gebroken met een 'vitrage' van verticale Acacia-palen en zorgt ervoor dat de tuin meer diepte krijgt. 

Berghem (Patiotuin)

De bewoners van deze nieuwbouw woning hadden een zeer groot aantal wensen voor een niet al te grote tuin. Beslotenheid, hoogteverschillen en diverse gebruiksfuncties moesten in de ruimte worden gecombineerd. De overkapping en de grote cortenstalen bloembak zijn de 'eye-catchers' van de tuin. Uiteindelijk heeft de bewoner de tuin zelf aangelegd en hierbij nog enkele aanpassing gedaan in de materiaal- en plantkeuze.