Het plantseizoen komt er weer aan voor heesters/bomen. Neem nu contact op voor een bijpassend tuinontwerp.

Voor onderstaande projecten is het Tuinontwerp of beplantingsplan door ons verzorgd. De tekeningen en foto's geven een kleine indruk van de gerealiseerde projecten. 

Oss (stadtuin)

Met zoveel mogelijk gebruik van oude materialen is de tuin omgetoverd in een stadstuin met daarbij een kleine knipoog naar de molen waarop je vanuit de achteruit kijkt. 

De tuin is opgedeeld in een aantal tuinkamers die met verhoogde bakken/vijver en groen van elkaar worden gescheiden en waardoor mooie doorkijkjes ontstaan. Het resultaat is een 'intieme' tuin om in te kunnen werken, maar ook om mensen te kunnen ontmoeten. 

Eindhoven (tuin met zwembad)

De wens van deze klant was om een zwembad in het ontwerp mee te nemen en hiernaast nog een mooie ruimte voor een lounge hoek. Door de diagonale lijnen in de tuin is de tuin optische vergroot en was het mogelijk om ondanks de vele wensen toch een mooie groene tuin te creëren. Door de zuidelijke ligging van de tuin, is 'groen' in de tuin van belang met de hete zomers in het vooruitzicht. 

Nistelrode (bedrijfspand)

Tuinontwerp en beplantingsplan voor een bedrijfspand. Hierbij was de wens om veel kleur in de tuin te krijgen en het geheel mocht een weelderige uitstraling krijgen. Als basis is gekeken naar de historie van Nistelrode en is een textiel structuur als concept gebruikt. Naast het tuinontwerp is ook een beregeningsplan gemaakt en is de aanschaf van alle benodigde materialen verzorgd.