Over mij

André Wisse

 

 

Een tuin geeft je de ruimte om tot rust en inspiratie te komen.

 

Iedereen is in het hectische leven van tegenwoordig op zoek naar een ruimte om tot rust te kunnen komen. Planten en de diverse kleuren en geuren die zij geven dragen hier aan bij.

 

Als sinds mijn jeugd is de groene omgeving een inspiratiebron voor mijzelf. Ik ben dan ook veel te vinden in mijn eigen tuin, maar in ieder geval veel in het buiten.  Ik ben veel in de tuinbouw werkzaam geweest en de laatste jaren veel in infrastructuur.  Het groen en hierbij met name de tuinen blijven aan mij trekken en hebben mij aangezet om het werk als tuinontwerper op te pakken. Ik heb hiervoor de opleiding tuinarchitectuur met veel enthousiasme afgerond. 

 

Mijn kracht zit in het toepassen en combineren van de vele functionaliteiten in de tuin. Hierbij staan de wensen van de klant centraal. Echter ik zal zeker de eventuele 'onmogelijkheden' kenbaar maken. Voel u altijd vrij om met mij contact op te nemen om te kijken of er een klik aanwezig is om tot een fantastisch tuinontwerp te komen waar u nog jaren van kan genieten.